Tiny House van Steven & Leanne

over ons

Hoi! Wij zijn Steven en Leanne. Wij vinden het superleuk dat je even een kijkje komt nemen op onze website.


Steven is geboren in december 1987 en is vrachtwagenchauffeur binnen Nederland. Zijn hobby’s zijn films kijken en lekker een beetje rommelen en klussen op het Tiny house terrrein en aan het huisje en ook helpt hij graag andere mensen.

Zijn lievelingseten was vroeger goulash en zeekaak, maar sinds hij veganist is, is dat curry madras en zeekaak.  Zijn 137-delige James Bond autocollectie moest hij helaas afscheid van nemen toen het ontspullen begon.


Leanne kwam ter wereld in april 1989 en is grafisch vormgever. Sinds 2020 heeft ze naast haar leuke vaste baan ook een eigen bedrijfje, Poezel.

Haar hobby’s zijn mooie dingen creëren op de computer, leuke/grappige dingen doen met vrienden, gezellig koffie drinken of eten met buren, koken, (moes)tuinieren (ontdekt sinds dit jaar), film kijken, slapen en gewoon genieten.

Haar twee katten, Rambo en Lara, zijn als haar kinderen en ze kan er niet goed tegen dat Steven ze regelmatig ‘die twee monsters’ noemt.

Leanne is groot fan van Celine Dion, en dit jaar zou ze voor de 15de keer een concert bezoeken, maar helaas zijn deze vanwege corona uitgesteld. 95% van haar Celine Dion collectie kon ze helaas ook niet meenemen en is overgegaan naar haar beste vriendin.


Wij zijn samen sinds 2010, zijn gaan samenwonen in 2013 en getrouwd in 2015. Begin 2018 kwam het Tiny house avontuur op ons pad. Na alle voorbereidingen, uitzoekwerk, ontwerpen en bouwen, konden wij in maart 2019 ons prachtige huisje intrekken. Een vermoeiend jaar, maar het is het zo waard.


We genieten dagelijks van ons huisje en vertellen er dan ook heel graag meer over op deze blog en op Instagram.

2020 © Steven en Leanne, Katwijk

Website door

OK

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te verbeteren.